locatie

Het Stedebouwkundig plan geeft een goede, globale indruk van de gemeentelijke plannen op wijkniveau. Informatie over ruimtelijke ontwikkelingen in andere delen van Stadshagen vind je ook op de website Stadshagen in ontwikkeling.

De gemeente Zwolle is sinds 2019 bezig met voorbereidingen voor De Tippe:


De Tippe, tussen Westenholte en de IJssel (boven) en Stadshagen (onder).

Dit is wat de gemeente Zwolle over De Tippe vertelt. Hieronder kun je de locatie precies zien.

.

Twee keer per jaar wordt een video gemaakt met drone- en timelapsebeelden van de bouw van de Tippe. De voortgang is op de website van Stadshagen te volgen. Van harte aanbevolen!

Inmiddels is ook de plek voor ons CPO project in de Tippe bekend (Y1 alias GroeneBurenErf). Het ligt ten oosten van de kruising tussen het Boldenbergpad en de Engelradinkstraat. De straatnaam van onze appartementen (en grondgebonden woningen?) wordt Engelradinkstraat en verwijst naar de boerderij Engelradink in Spoolde.

De ontsluiting voor fietsers en wandelaars richting Westerholte en het natuurgebied Vreugderijkerwaard zal worden gevormd door de nieuw te bouwen Zalkerdijkerbrug. De weg over de brug zal Zalkerdijkerpad gaan heten en aansluitingen krijgen op het Tippepad en de Voorsterweg aan de overkant van de Hasselterweg (N331). Voor meer informatie zie plattegrond Zwolle. Klik in het menu boven de kaart op Stadshagen en zoom in op De Tippe.

Op Funda is een eerste advertentie voor de grondgebonden woningen van MMWZ de Tippe te vinden.