Geslaagde informatiemarkt De Tippe

 Op 12 oktober heeft de gemeente Zwolle een informatiemarkt gehouden in de school Het Saffier over de bouwontwikkelingen in de Tippe. Aanwezig op de informatiemarkt waren ook de projectontwikkelaars Dura Vermeer en VanWonen en de woningbouwverenigingen Deltawonen en SWZ.

Ook MMWZ (Mens- en Milieuvriendelijk Wonen Zwolle) was goed vertegenwoordigd met drie projecten. Klein Wonen Zwolle, de Groeneburenhof en de groep De Tippe. Drie verschillende initiatieven onder een gezamenlijk dak van duurzaamheid, groen en gezamenlijk wonen.
Aangezien de Groeneburenhof samen met de projectontwikkelaars een mooi gebouw aan het ontwikkelen is, stonden wij ook bij hen in dezelfde ruimte. We hebben plezierige gesprekken gevoerd met geïnteresseerde mensen. Mensen op zoek naar een woning, ook mensen uit de buurt, die wel eens willen weten wat er allemaal gaat komen. De belangstelling was groter dan het aantal mensen dat kon worden toegelaten. Er komt nog een vervolg, waar wij ook graag weer bij aansluiten.

Op de avond zelf en ook daarna via www.groeneburenhof.nl hebben negen mensen (koppels) gereageerd. We gaan binnenkort een informatieavond houden om al deze geïnteresseerden verder bij te praten.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.