informatiebijeenkomst 18 december

Wil je anders wonen? Kom kennis maken!
Zijn de kinderen (bijna) het huis uit of wordt je eigen woning te groot? Zoek je mensen met wie je in gezamenlijkheid een mooie woonomgeving zou willen ontwikkelen, met eigen privacy en gedeelde ruimten? Denk je weleens na over hoe je leven en wonen er over 10 of 20 jaar uitziet?
Zeg je ja op een of meer van deze vragen dan nodigen wij je van harte uit voor een informatiebijeenkomst over wonen voor 50+, vrijdag 18 december om 13.30 uur in Ontmoetingscentrum Het Anker, Voorsterweg 36 in Zwolle.

UPDATE NA PERSCONFERENTIE MARK RUTTE:
Vrijdag komen we niet bij elkaar, maar houden we de kennismaking online.
Mail ons als je mee wilt praten via Zoom.

Wij zijn een groepje 50 plussers en wij willen een wooncomplex van 12 tot 15 woningen realiseren in de nieuwe buurt De Tippe, in Zwolle. Met aandacht voor een groene omgeving en met aandacht voor elkaar. Vrijheid en verbondenheid. Met sommige mensen deel je het plezier van wandelen, met anderen werk je samen in de gemeenschappelijke tuin, of je kookt en eet regelmatig met een groepje samen, enzovoort. Het hangt af van al de creatieve en ondernemende mensen die écht samen dingen willen doen, maar die ook allemaal houden van privacy in hun eigen appartement.
Wij zoeken actieve, ondernemende mensen die het proces willen aangaan van samen nadenken over een gebouw, over de gemeenschappelijke ruimten en tuin, in gesprek willen met architect en bouwer en daarnaast actief deelnemer willen zijn in het proces van je nieuwe buren leren kennen en een vereniging opbouwen.
Er kunnen maximaal 25 mensen komen, geef je even op via e-mail: info@groeneburenhof.nl of telefonisch 0384220427

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.