Weekendje weg

Hoogste tijd voor nieuws van het Groeneburenhof.

Op dit moment gaan wij regelmatig met elkaar op pad. We zien elkaar bij de keuken- en sanitairleverancier, hebben de laatste afspraak met de architect voor de puntjes op de i en bezochten een voorlichtingsavond van het Notarieel over de op te richten VVE. Met daarnaast natuurlijk de algemene ledenvergaderingen (ALV) en werkgroep bijeenkomsten. Een drukte van belang waar wij ook zeker blij van worden omdat ons toekomstige appartement steeds dichterbij komt………

En vlak voor deze drukte uit hebben wij met alle leden van de vereniging een weekend met elkaar doorgebracht in het Nivonhuis “Het Hunehuis” in Darp bij Havelte. Tot nu toe is het vooral veel vergaderen met elkaar en daar spreek je elkaar alleen even in de pauzes. Wij vonden het dan ook allen de hoogste tijd voor samen ontspannen.

De omgeving van het Het Hunehuis op de Havelterberg is schitterend en vanwege het mooie weer hebben wij daar ook enorm van kunnen genieten. Naast de binnenactiviteiten gingen wij regelmatig naar buiten voor een wandeling. Het programma van het weekend was samengesteld door de werkgroep ‘sociaal’. Het mocht niet te serieus en strak in elkaar zitten vond men en dat is goed gelukt. De rode draad in het weekend was elkaar wat beter te leren kennen. Een ieder vertelde iets over zichzelf aan de hand van een meegebracht voorwerp. Leuk en informatief. Voor het ontbijt was er ochtendgymnastiek waar deze actieve 50-plussers gretig aan deelnamen. Dan zie je echt dat de conditie wordt onderhouden. Zelfs met een arm in een mitella kan je meedoen. De vogelaars wilden natuurlijk liever naar buiten. Niets moet, veel mag.

Al met al ging iedereen met een tevreden gevoel naar huis vanwege het geslaagde weekend. Natuurlijk vonden we het ook best spannend om nu opeens 2 dagen samen in 1 onderkomen te verblijven. Iets wat dan al een beetje lijkt op later wanneer de appartementen door ons worden bewoond. Maar zoals gezegd, het was een genoeglijk samenzijn. Dat smaakt naar meer.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.