4 juli 2023 Voortgang in dit voorjaar

Door omstandigheden is de site de laatste maanden niet zo bijgehouden terwijl er wel veel is gebeurd bij de Groeneburenhof!

Allereerst zijn allerlei afspraken gemaakt met de drie partners die het bouwproject willen realiseren: MMWZ de Tippe, Openbaar Belang en de Groeneburenhof. Afspraken over de manier van gezamenlijk optrekken, over kostentoedeling, over het gemeenschappelijk gebied en de mogelijke samenwerking in VvE’s in de toekomst. Dit heeft geresulteerd in een samenwerkingsovereenkomst.

De overeenkomsten met Weever Bouw uit Kampen, de Bruin architecten uit Zwolle en DGV als projectondersteuner zijn getekend. En inmiddels hebben we in een Bouwteam gezamenlijk de planning afgestemd.

De leden van de Groeneburenhof en van MMWT hebben een mooie excursie in maart gemaakt naar de bouw van een appartementencomplex door Weever in Amsterdam IJburg. Het gaf ons een goed beeld van de mogelijkheden en maakt ons nieuwsgierig naar de vertaling naar onze situatie.

Er is wat verloop in het aantal leden geweest, maar er is een stevige kern voor 9 appartementen en meerdere belangstellenden die het stappenplan op dit moment doorlopen.

Binnenkort kunnen we het schetsontwerp tegemoet zien met gevelindeling en met basisplattegronden. Vanaf nu is er versterking voor het bijhouden van de website, dus je kunt meer berichten van ons verwachten: kijk regelmatig op de site. Voor meer informatie kun je terecht via het e-mail adres info@groeneburenhof.nl.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.