Leden stellen zich voor: Marie-José en Gert

Even voorstellen:
wij zijn Gert en Marie-José Rietjens, beide 68, gepensioneerd en voorheen werkzaam in het onderwijs. We wonen al heel wat jaren in Zwolle, waarvan de laatste zes in Stadshagen.
Ongeveer een jaar geleden gingen we op zoek naar een appartement, bij voorkeur in houtbouw, omdat we kleiner en duurzamer wilden gaan wonen. Levensloopbestendig was voor ons ook van belang, we zijn vaak verhuisd, maar zochten nu iets waar we prettig ouder kunnen worden.
Zo kwamen we op het spoor van de Groeneburenhof. De visie sprak ons direct aan: een groep die elkaar inspireert, activeert en zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen. Wij staan nog heel actief in het leven. We zijn op verschillende manieren betrokken bij vrijwilligerswerk. We sporten veel (o.a. roeien, fitness). We gaan nog graag kamperen met onze fijne tent. Gert houdt van gamen en Marie-José van tekenen. We zochten dus echt geen plekje om rustig achter de geraniums te gaan zitten.
Het klikte gelukkig goed met de andere toekomstige bewoners en zo werden we lid van de Groeneburenhof. We zitten onder andere in de tuingroep, want we hebben, samen met de toekomstige bewoners van Mens en Milieuvriendelijk Wonen de Tippe, een grote gezamenlijke tuin, het Groene Buren Erf. We willen samen een tuin ontwikkelen waarin de kernwoorden biodiversiteit, waterberging, natuurvriendelijk inheems tuinieren en vooral het elkaar ontmoeten van belang zijn.
Spreekt ons verhaal je aan? Aarzel niet om contact op te nemen om nader kennis te maken.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.