Leden stellen zich voor: Margreet en Erik

Hallo wij zijn Margreet(62) en Erik(64).

We wonen op dit moment nog in Friesland in een woonboerderij maar we gaan de stap nemen naar wonen in een appartement in de Groeneburenhof. Dat is een hele stap, maar een verstandig mens is voorbereid op de toekomst!
Niet dat we echt op zoek waren naar wat anders maar blijkbaar stonden we er wel voor open, toen we tegen de Groeneburenhof aanliepen, nu 1½ jaar geleden. Wat we eigenlijk altijd nog eens wilden was wonen in een duurzaam huis (met minder onderhoud dan de boerderij nu) met zoveel mogelijk bio-based materialen en in een woonomgeving waar we naar elkaar omkijken en plezier maken met elkaar. Ook wilden we dichter bij het OV zitten om zo onze kinderen (die in verschillende steden wonen) makkelijker te kunnen bezoeken. Een omgeving (stad) met wat meer reuring spreekt ons (denken we) ook aan maar dan ook weer niet midden in een drukke stad.
We zijn dus bij de Groeneburenhof geland. Het is al een heel traject geweest met veel overleggen, bijeenkomsten en besluiten. Daar leren we elkaar steeds beter kennen. We hebben nu een mooie groep waarmee wij het wel zien zitten om straks, wij twee (ons eigen appartement) en gezamenlijk (met elkaar) verder te gaan.
Denk je ook aan een dergelijke stap, of wil je het er eens over hebben vragen/bellen kan altijd.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.