Leden stellen zich voor: Ineke

Mijn naam is Ineke, bijna 78 jaar oud.
Momenteel woon ik nog in Huizen (NH). Na het overlijden van mijn man werd het langzaamaan tijd voor een appartement. Waarom Zwolle? Zwolle biedt musea, schouwburg, openbaar vervoer, filmhuis en niet te vergeten terrasjes. Het bruist!!
Onze dochter woont al jaren in Zwolle en zij is enthousiast op zoek gegaan naar appartementen. Via Google stuitte ze op de GBH. Dat was precies wat ik voor de komende jaren voor ogen had. Groen, duurzaam, levensloopbestendig en ook een juist balans in zelfstandig wonen en interesse voor elkaar.
Het inleidende gesprek en de informatieavond voelden zeer goed aan. Hardwerkende, inspirerende en actieve persoonlijkheden. De eerst AGV bevestigde dit vermoeden.
Mijn leeftijd en het overlijden van mijn man, die van de ene op de andere dag wegviel, maakt het niet altijd gemakkelijk. Ik heb daarom bewust gekozen voor de werkgroep sociaal. Ik begeef me graag onder de mensen en op deze manier kan ik tegelijkertijd een actieve sociale bijdrage leveren. Daarnaast hoop ik op deze manier ook weer nieuwe mensen te leren kennen. Mijn hobby’s zijn Tai Chi, bridge, aquajogging, fitness, wandelen en fietsen. Wanneer ik tijd over heb lees ik graag. Ook besteed ik veel tijd aan mijn 2 kleinkinderen. Ik onderneem van alles met ze en de schoolvakanties zijn gevuld met logeerpartijtjes. Graag wil ik de komende tijd mijn steentje bijdragen.

 

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.