GroeneBurenErf dag

Op 24 februari zijn we met vrijwel alle leden van het GroeneBurenErf bij elkaar geweest voor nadere ontmoeting en om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen die ons allen aangaan. De werkgroepen Bouw, Tuin en Groene draad hielden een presentatie over de mogelijke leveranciers voor keukens & sanitair, inrichting van de binnentuin en bekleding van de daken. Het was informatief en in de ledenvergaderingen van de individuele verenigingen zal er over worden doorgepraat en uiteindelijk besloten.

Na het informatieve gedeelte werd er een zeer uitgebreide lunch neergezet. Het was weer verrassend lekker en zeer gevarieerd. Er werd ruim tijd voor de lunch genomen zodat het gewenste contact met leden van de andere verenigingen, die elkaar onderling alleen op de ERFDAGEN ontmoeten, mogelijk was.

Het middagprogramma bestond uit een wandeling in de buurt en het stellingenspel. Voor de wandeling werden de leden van de verenigingen goed gemixt. Het stellingenspel riep de nodige hilariteit op. We weten bijvoorbeeld nu van elkaar wie er weleens gluurt bij de buren, liever in een tent slaapt dan een hotel, een ochtend-of avondmens is en graag verrast wordt door een bezoekje of liever op afspraak bezoek ontvangt. Leuke en grappige dingen om van elkaar te weten te komen als toekomstige buren.

jong en oud geniet van het stellingenspel

Al met al hebben we een plezierige dag gehad waarop we elkaar weer wat beter hebben leren kennen.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.